Sælg din enhed

SÆLG DIN SMARTPHONE ELLER TABLET TIL OS

Hos repFone kan du nemt komme af med din gamle eller defekte, smartphone eller tablet. Spar dig selv besværet ved en privathandel, hvor du risikerer at personen springer fra i sidste øjeblik. Hvad enten det er en defekt eller gammel iPhone, iPad eller en anden smartphone eller tablet, er vi sikre på at kunne give dig en god pris.

Ofte ryger din smartphone eller tablet i gemmeskuffen, når den er blevet defekt, eller der er kommet en nyere model du hellere vil have. Derfor kan det være, at du simpelthen har tænkt dig at smide den ud. Lad vær med det…

Udfyld formularen, så er du allerede igang!

  Navn

  E-mail

  [Telefon nummer]

  [Adresse]

  [Postnummer]

  [By]

  [Mærke]

  [Model]

  Hvilken stand har din enhed?

  Tænk på miljøet og spar samtidig penge

  Sælger du din gamle eller defekte mobil ellers tablet til repFone, kan du have god samvittighed, hvad angår miljøet. Hvis enheden ikke kan repareres, genanvender vi ALLE dele og genanvender dem på andre enheder vi reparerer, til glæde for den nye bruger og for miljøet. Elektronik er ressourcekrævende at udvikle og et stort problem i Danmark, da vi skrotter over 100.000 tons elektronik hvert år, selvom størstedelen af det kan anvendes. Det vil repFone gerne være med til at reducere og håber på at du vil hjælpe med. Udfyld blot formularen og sælg din mobil eller tablet til os.

  Ingen betingelser

  Du skal blot huske ID og ekstraudstyr som f.eks. oplader, inden vi kommer ud til dig. Udfyld formularen med mærke og model, samt i hvilken stand enheden er. Derefter vil en tekniker vurderer enheden og give dig en pris. Jo bedre stand enheden er i, jo bedre pris får du. Ved afhentning får du straks overført pengene via bankoverførsel. Der går normalt 1-2 bank dage før pengene er overført, men i sjældne tilfælde kan der gå op til 4 bank dage. Det er simpelt og nemt, og du hjælper os med at skåne miljøet!