Priser

Vælg en producent og se priser for den ønskede reparation

Er din mobil- eller tablet-enhed i stykker? Hos repFone er din enhed i sikre hænder. Vores teknikere har flere års erfaring med reparation af mobiltelefoner og tablets fra forskellige mærker, herunder iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Huawei og Motorola. Du kan være sikker på, at din enhed får en kærlig hånd. Vi udfører alle reparationer til gode priser og med livstidsgaranti på reservedele. Hos os diagnosticerer vi altid din enhed uden beregning. Book online og få 5% rabat! Vælg blot din model herunder og udfyld formularen på næste side, så er du allerede i gang.

iPhone, Mobil, iPad, Tablet og PC reparation!

Når du står med enhed hvor skærmen er ødelagt, har fået vandskade, hvor lyden ikke virker eller noget helt andet, vil du have en hurtig og pålidelig reparation, som er til at betale. Det som du har brug for, er en af vores repFone afdelinger! Vores teknikere står klar til at reparerer din ødelagte iPhone, iPad, computer eller en anden enhed, så den bliver så god som ny. Husk at book en tid til reparation online og få 5% rabat.

Hurtig og billig reparation af iPhone, mobil, iPad, tablet og computere

Vores teknikere i de forskellige afdelinger, i flere danske byer, bestræber sig altid på at give dig en super service! Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige iPhone, iPads, smartphone, mobil, tablets, computere og alle tænkelige fejl på enheden. De fleste reparationer tager under 20 min, men vi bestræber os på at have dem klar endnu hurtigere, så du ikke skal undvære din enhed, mere end højst nødvendigt. Desuden har vi nogle af Danmarks bedste priser på reparationer, hvor du endda kan få 5% yderlige rabat på bookinger foretaget online. Derfor er det nemt, hurtigt og billigt, at få enheden repareret hos repFone – Det kalder vi super service!