Mobil og tablet reparation i Aarhus

repFone i Frederikssund

Bor du i Frederikssund, er du ikke langt fra en hurtig reparation, af din ødelagte mobil eller tablet. At få repareret sin enhed hos repFone er nemt og hurtigt. Vores teknikere i Frederikssund afdeling i Sillebroen Shopping, står klar til at hjælpe dig med enhver form for reparation.

Få repareret din mobil eller tablet i dag i Frederikssund

iphone reparation

iPhone Reparation

Har du brug for at få repareret din iPhone i Frederikssund? så er du heldig, for hos repFone i Frederikssund har vi set og fixet det hele!

Mobil reparation

Mobil Reparation

Fra ødelagt skærm til batteriskift mm. repFone i Frederikssund tager en kærlig hånd om din enhed, i Sillebroen Shopping!

iPad reparation

iPad Reparation

Forsinker din ødelagte iPad dig? Kontakt repFone i Frederikssund! Vores teknikkere reparerer din defekte iPad på ingen tid!

tablet reparation

Tablet Reparation

Uanset om du har en defekt tablet fra Samsung, Google, Asus, Microsoft eller en anden brand, kan du regne med at vores teknikkere!

computer reparation

Computer Reparation

Hvis din computer er blevet langsom eller hardwaren ikke gider mere, så ring til repFone i Frederikssund. Vi reparerer hurtigt!

Gratis

diagnosticering

Vi udfører altid gratis diagnosticering af din iPhone, hvor vi fortæller dig hvad vi mener der er galt og hvad det vil koste dig at få det løst. Tilbudet er selvfølgelig altid uforpligtende.

Hvorfor vælge repFone?

Vi bestræber os på at give dig en hurtig service. Faktisk tager de fleste reparationer under 20 min. Du har 2 års reklamation på udførte reparationer og vi yder tilmeld livstidsgaranti på reservedele. Booker du online får du ovenikøbet 5% rabat på din reparation. Det kalder vi super service!

Hvad siger kunderne hos repFone i Frederikssund

KONTAKTINFO

repFone i Frederikssund

Sillebroen Shopping

Nygade 1, 3600 Frederikssund

+45 70 60 50 14

frederikssund@repfone.dk

Rutevejledning

Åbningstider

MAN10:0019:00
TIRS10:0019:00
ONS10:0019:00
TORS10:0019:00
FRE10:0019:00
LØR10:0016:00
SØN10:0015:00