Mobil og tablet reparation i Aarhus

repFone i Aarhus

Bor du i Aarhus, er du ikke langt fra en hurtig reparation, af din ødelagte mobil eller tablet. At få repareret sin enhed hos repFone er nemt og hurtigt. Vores teknikere i Aarhus afdeling i Cityvest på Gudrunsvej 7, står klar til at hjælpe dig med enhver form for reparation.

Få repareret din mobil eller tablet i dag i Aarhus

iphone reparation

iPhone Reparation

Har du brug for at få repareret din iPhone i Aarhus? så er du heldig, for hos repFone i Aarhus har vi set og fixet det hele!

Mobil reparation

Mobil Reparation

Fra ødelagt skærm til batteriskift mm. repFone i Aarhus tager hånd om din enhed, lige i hjertet af smilets by på Frederiksgade!

iPad reparation

iPad Reparation

Forsinker din ødelagte iPad dig? Kontakt repFone i Aarhus! Vores teknikkere i Aarhus reparerer din defekte iPad på ingen tid!

tablet reparation

Tablet Reparation

Uanset om du har en defekt tablet fra Samsung, Google, Asus, Microsoft eller en anden brand, kan du regne med at vores teknikkere!

computer reparation

Computer Reparation

Hvis din computer er blevet langsom eller hardwaren ikke gider mere, så ring til repFone i Aarhus. Vi reparerer de fleste brands.

Gratis

diagnosticering

Vi udfører altid gratis diagnosticering af din iPhone, hvor vi fortæller dig hvad vi mener der er galt og hvad det vil koste dig at få det løst. Tilbudet er selvfølgelig altid uforpligtende.

Hvorfor vælge repFone?

Vi bestræber os på at give dig en hurtig service. Faktisk tager de fleste reparationer under 20 min. Du har 2 års reklamation på udførte reparationer og vi yder tilmeld livstidsgaranti på reservedele. Booker du online får du ovenikøbet 5% rabat på din reparation. Det kalder vi super service!

Hvad siger kunderne hos repFone i Aarhus

KONTAKTINFO

repFone i Aarhus

Cityvest, Gudrunsvej 7

8220 Brabrand

+45 70 60 50 14

aarhus@repfone.dk

Rutevejledning

Åbningstider

MAN10:0019:00
TIRS10:0019:00
ONS10:0019:00
TORS10:0019:00
FRE10:0019:00
LØR10:0016:00
1. og sidste søndag10:0016:00