repFone i Aalborg

Bor du i Aalborg, er du ikke langt fra en hurtig reparation, af din ødelagte mobil eller tablet. At få repareret sin enhed hos repFone er nemt og hurtigt. Vores teknikere i Aalborg afdeling i Friis Citycenter, står klar til at hjælpe dig med enhver form for reparation.

Få repareret din mobil eller tablet i dag i Slagelse

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
OnePlus
Sony
LG
HTC
NOKIA
Motorola

Reparation af Macbook/iMac

Som noget nyt vil det nu også være muligt at få repareret din Macbook og iMac hos os. Netop reparationer af Macbook og iMac computere har været særdeles efterspurgte af vores kunder, og vi er derfor rigtig glade for at kunne fortælle, at vi nu vil tilbyde denne service fremover.

Macbook Reparation

Gratis

diagnosticering

Vi udfører altid gratis diagnosticering af din iPhone, hvor vi fortæller dig hvad vi mener der er galt og hvad det vil koste dig at få det løst. Tilbudet er selvfølgelig altid uforpligtende.

 

Hvorfor vælge repFone?

Vi bestræber os på at give dig en hurtig service. Faktisk tager de fleste reparationer under 20 min. Du har 2 års reklamation på udførte reparationer og vi yder tilmeld livstidsgaranti på reservedele. Booker du online får du ovenikøbet 5% rabat på din reparation. Det kalder vi super service!

Hvad siger kunderne hos repFone i Aalborg

KONTAKTINFO

repFone i Aalborg

Friis Citycenter

Nytorv 27

9000 Aalborg

+45 61 10 13 15

aalborg@onefone.dk

Rutevejledning

Åbningstider

[table “5” not found /]